Φυτική γλυκερίνη

Η φυτική γλυκερίνη εξάγεται από φυτικά έλαια και χρησιμοποιείται ως παράγοντας ενυδάτωσης. Προσελκύει το νερό και βοηθάει στη διατήρηση της περιεκτικότητας του νερού στην επιδερμίδα. Προστατεύει από την ξηρότητα και μαλακώνει το δέρμα.

Καλάθι αγορών
Μελίνα Αθανασίου, Δημιουργός της Wholly Skincare

Έχουμε κάτι για σένα…

Επειδή στη Wholly έχουμε πάντα καλά νέα, γράψου στο newsletter μας. Θα ενημερώνεσαι για τα νέα προϊόντα μας και δε θα χάνεις ποτέ τις προσφορές μας.

Και το καλύτερο; Στην επόμενη παραγγελία θα έχεις και έκπτωση 10%. Κάνε την εγγραφή σου τώρα!