Έλαιο καρύδας

Το έλαιο καρύδας είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα τα οποία του προσδίδουν μαλακτικές και βαθιά ενυδατικές ιδιότητες. Ενισχύει τον υδρολιπιδικό φραγμό, έχει ήπιες ιδιότητες SPF καθώς και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος και έχει καταπραϋντικές ιδιότητες σε ξηρά και ευαίσθητα δέρματα.

Καλάθι αγορών
Μελίνα Αθανασίου, Δημιουργός της Wholly Skincare

Έχουμε κάτι για σένα…

Επειδή στη Wholly έχουμε πάντα καλά νέα, γράψου στο newsletter μας. Θα ενημερώνεσαι για τα νέα προϊόντα μας και δε θα χάνεις ποτέ τις προσφορές μας.

Και το καλύτερο; Στην επόμενη παραγγελία θα έχεις και έκπτωση 10%. Κάνε την εγγραφή σου τώρα!