Έλαιο καρότου

Το έλαιο καρότου προέρχεται από την εκχύλιση του καρότου σε ηλιέλαιο. Περιέχει υψηλό ποσοστό προβιταμίνης Α (β-καροτένιο) καθώς και βιταμινών B, C, D, E και F. Το β-καροτένιο μετατρέπεται μέσα στο σώμα σε βιταμίνη Α, η οποία είναι εξαιρετικά αντιγηραντική. Έχει επουλωτικές ιδιότητες και βοηθάει στους ερεθισμούς του δέρματος.

Καλάθι αγορών
Μελίνα Αθανασίου, Δημιουργός της Wholly Skincare

Έχουμε κάτι για σένα…

Επειδή στη Wholly έχουμε πάντα καλά νέα, γράψου στο newsletter μας. Θα ενημερώνεσαι για τα νέα προϊόντα μας και δε θα χάνεις ποτέ τις προσφορές μας.

Και το καλύτερο; Στην επόμενη παραγγελία θα έχεις και έκπτωση 10%. Κάνε την εγγραφή σου τώρα!