Έλαιο αβοκάντο

Το έλαιο αβοκάντο είναι ιδανικό για χρήση σε ώριμη επιδερμίδα. Είναι ενυδατικό και εισχωρεί εύκολα στην ανώτερη στοιβάδα της επιδερμίδας. Το έλαιο αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνες (B1, B2, A , D και λεκιθίνη) και ανόργανα συστατικά όπως φώσφορο, μαγνήσιο και κάλιο. Είναι ένα θρεπτικό έλαιο που πολεμάει τα σημάδια της γήρανσης.

Shopping Cart
Μελίνα Αθανασίου, Δημιουργός της Wholly Skincare

Έχουμε κάτι για σένα…

Επειδή στη Wholly έχουμε πάντα καλά νέα, γράψου στο newsletter μας. Θα ενημερώνεσαι για τα νέα προϊόντα μας και δε θα χάνεις ποτέ τις προσφορές μας.

Και το καλύτερο; Στην επόμενη παραγγελία θα έχεις και έκπτωση 10%. Κάνε την εγγραφή σου τώρα!