Τρόποι πληρωμής

Αντικαταβολή

Η παραγγελία σας εξοφλείται τοις μετρητοίς την ώρα της παραλαβής της. Πληρώνετε τον εκπρόσωπο της εταιρίας κούριερ που έρχεται στο χώρο σας.

Στην περίπτωση της αντικαταβολής δεν απαιτείται να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα ή να καταθέσετε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό.

Για να αποσταλεί η παραγγελία σας με αντικαταβολή θα πρέπει να ισχύει ο αριθμός τηλεφώνου που δηλώσατε γιατί θα χρησιμοποιηθεί για την τελική επιβεβαίωση. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραδόσεις στην Ελλάδα.

Πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα

Χρησιμοποιήστε με ασφάλεια την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη (Pre-Paid) σας κάρτα για να κάνετε την πληρωμή σας μέσω του συστήματος συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς ePOS Paycenter.

Τα στοιχεία της κάρτας σας παραμένουν απόρρητα και η Wholly Skincare δεν έχει καμμία πρόσβαση σε αυτά. Η χρήση κάρτας δεν επιβαρύνει με κανένα επιπλέον έξοδο τον αγοραστή.

Δεκτές γίνονται οι πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες:

  • Visa
  • Mastercard
  • Maestro
PayPal

Με την επιλογή του PayPal ως τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείτε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας.

Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για online συναλλαγές. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από την τρέχουσα συμφωνία χρήστη για την υπηρεσία PayPal.

Το PayPal είναι ένα απολύτως ασφαλές διεθνές σύστημα εξόφλησης αγορών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών. Το σύστημα δέχεται Visa, Mastercard και American Express όλων των τραπεζών. Τα στοιχεία της κάρτας σας παραμένουν απόρρητα και η Wholly Skincare δεν έχει καμμία πρόσβαση σε αυτά. Η χρήση του PayPal δεν επιβαρύνει με κανένα επιπλέον έξοδο τον αγοραστή.

Χρησιμοποιώντας λογαριασμό PayPal μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε και από την “Προστασία αγοραστή PayPal”.

Στην περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας με τη πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα – απλά ακολουθήστε τις οδηγίες που σας δίνονται. Στην εκκαθάριση που θα σας έρθει αργότερα θα εμφανιστούμε ως δικαιούχος με το τίτλο “WHOLLYSKINC”.

Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

Επιλέγοντας την τραπεζική κατάθεση ως τρόπο πληρωμής, θα μπορέσετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μία απλή μεταβίβαση χρημάτων.

Ουσιαστικά προχωράτε σε κατάθεση του συνολικού ποσού αφού επικοινωνήσετε με την Wholly Skincare μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή με e-mail (info@whollyskincare.com) και ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Μόλις η κατάθεση πραγματοποιηθεί, το σύστημα της εταιρίας μας θα ενημερωθεί αυτόματα (μέσω e-banking) και η παραγγελία σας θα ετοιμαστεί για αποστολή.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να αναφέρετε ως δικαιολογία στην κατάθεση το ονοματεπώνυμό σας.

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι ο εξής:

Τράπεζα Πειραιώς
Αρ. Λογαριασμού: 5265092717323
IBAN: GR 31 0172 2650 0052 6509 2717 323
Δικαιούχος: ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Σημείωση
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500 € (με ΦΠΑ) εξοφλούνται ΜΟΝΟ με κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση σε πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Eγγραφείτε στο Newsletter μας

* Kερδίστε έκπτωση 10% στην αμέσως επόμενη αγορά σας.

Κάντε κλικ εδώ