Τρόποι πληρωμής

Αντικαταβολή

Η παραγγελία σου εξοφλείται τοις μετρητοίς την ώρα της παραλαβής της. Πληρώνεις τον εκπρόσωπο της εταιρίας κούριερ που έρχεται στο χώρο σου.

Στην περίπτωση της αντικαταβολής δεν απαιτείται να χρησιμοποιήσεις πιστωτική κάρτα ή να καταθέσεις χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό.

Για να αποσταλεί η παραγγελία σου με αντικαταβολή θα πρέπει να ισχύει ο αριθμός τηλεφώνου που δήλωσες γιατί θα χρησιμοποιηθεί για επιβεβαίωση.

Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραδόσεις στην Ελλάδα.

Πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα

Χρησιμοποίησε με ασφάλεια την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη (Pre-Paid) σου κάρτα για να κάνεις την πληρωμή σου μέσω του συστήματος συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς ePOS Paycenter.

Τα στοιχεία της κάρτας σου παραμένουν απόρρητα και η Wholly Skincare δεν έχει καμία πρόσβαση σε αυτά. Η χρήση κάρτας δεν επιβαρύνει με κανένα επιπλέον έξοδο τον αγοραστή.

Δεκτές γίνονται οι πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες:

  • Visa
  • Mastercard
  • Maestro

PayPal

Με την επιλογή του PayPal ως τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείς αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας.

Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για online συναλλαγές. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από την τρέχουσα συμφωνία χρήστη για την υπηρεσία PayPal.

Το PayPal είναι ένα απολύτως ασφαλές διεθνές σύστημα εξόφλησης αγορών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών. Το σύστημα δέχεται Visa, Mastercard και American Express όλων των τραπεζών. Τα στοιχεία της κάρτας σου παραμένουν απόρρητα και η Wholly Skincare δεν έχει καμία πρόσβαση σε αυτά. Η χρήση του PayPal δεν επιβαρύνει με κανένα επιπλέον έξοδο τον αγοραστή.

Χρησιμοποιώντας λογαριασμό PayPal μπορείς επίσης να επωφεληθείς και από την “Προστασία αγοραστή PayPal”.

Στην περίπτωση που δεν έχεις λογαριασμό PayPal, μπορείς να εξοφλήσεις τις αγορές σου και με τη πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα ακολουθώντας τις οδηγίες που θα σου δωθούν.

Στην εκκαθάριση που θα σου έρθει αργότερα θα εμφανιστούμε ως δικαιούχος με τον τίτλο “WHOLLYSKINC”.

Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

Επιλέγοντας την τραπεζική κατάθεση ως τρόπο πληρωμής, θα μπορέσεις να εξοφλήσεις την παραγγελία σου με μία απλή μεταβίβαση χρημάτων.

Μόλις πραγματοποιήσεις την κατάθεσή σου, το σύστημα της εταιρίας μας θα ενημερωθεί αυτόματα εντός μίας εργάσιμης ημέρας και η παραγγελία σου θα ετοιμαστεί για αποστολή.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου, μπορείς να αναφέρεις ως αιτιολογία στην κατάθεση το ονοματεπώνυμό σου ή τον αριθμό παραγγελίας.

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείς να καταθέσεις τα χρήματα είναι:

Τράπεζα Πειραιώς
Αρ. Λογαριασμού: 5265092717323
IBAN: GR 31 0172 2650 0052 6509 2717 323
Δικαιούχος: ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Σημείωση

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500 € (με ΦΠΑ) εξοφλούνται ΜΟΝΟ με κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση σε πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Καλάθι αγορών
Μελίνα Αθανασίου, Δημιουργός της Wholly Skincare

Έχουμε κάτι για σένα…

Επειδή στη Wholly έχουμε πάντα καλά νέα, γράψου στο newsletter μας. Θα ενημερώνεσαι για τα νέα προϊόντα μας και δε θα χάνεις ποτέ τις προσφορές μας.

Και το καλύτερο; Στην επόμενη παραγγελία θα έχεις και έκπτωση 10%. Κάνε την εγγραφή σου τώρα!