Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το νέο αντηλιακό της Wholly Skincare

Wholly Skincare Sunny Side All-natural Face Sunscreen SPF 30 Set

Η ανάγκη της επιδερμίδας μας για αντηλιακό καθημερινά είναι γνωστή. Επίσης, όσο μεγαλώνει η μέρα και ανεβαίνει η θερμοκρασία, καθώς μπαίνουμε στο καλοκαίρι, η ανάγκη αυτή γίνεται όλο και εντονότερη. Συχνά όμως, η αναζήτηση του τέλειου αντηλιακού είναι πιο δύσκολο απ’ ότι περιμέναμε.

Παράλληλα, οι περισσότερες από εμάς παρατηρούν αυξημένο ερεθισμό στην επιδερμίδα τους λόγω της καθημερινής χρήσης μάσκας. Και ο ερεθισμός αυτός εντείνεται όσο αυξάνεται η θερμοκρασία και ιδρώνουμε πιο εύκολα. Μπορεί να θυμάσαι ότι έχουμε αναφερθεί ξανά στη σημασία του να επιλέγεις πολυχρηστικά προϊόντα μειώνοντας το σύνολο προϊόντων που χρησιμοποιείς. Κ’ έτσι, γεννιέται το ερώτημα: πώς μπορούμε να βρούμε ένα προϊόν που να τα συνδυάζει όλα; Να παρέχει αντηλιακή προστασία, με ή χωρίς χρώμα, ενώ ενισχύει την υγεία του δέρματος χωρίς να το ερεθίζει;

Κάναμε λοιπόν την έρευνά μας και βρήκαμε τη λύση! Και ήρθε η ώρα να σου συστήσουμε το νέο φυσικό αντηλιακό της Wholly Skincare, Sunny Side All Natural.

Διαβάστε περισσότερα στο Savoir Ville…

Καλάθι αγορών
Μελίνα Αθανασίου, Δημιουργός της Wholly Skincare

Έχουμε κάτι για σένα…

Επειδή στη Wholly έχουμε πάντα καλά νέα, γράψου στο newsletter μας. Θα ενημερώνεσαι για τα νέα προϊόντα μας και δε θα χάνεις ποτέ τις προσφορές μας.

Και το καλύτερο; Στην επόμενη παραγγελία θα έχεις και έκπτωση 10%. Κάνε την εγγραφή σου τώρα!