Εταιρεία της Θεσσαλονίκης κάνει τα φυτικά καλλυντικά …ιερή υπόθεση

Η Wholly Natural Skincare της χημικού καλλυντικών, Μελίνας Αθανασίου, επενδύει στα αγνά, φυτικά υλικά, δίνοντας έμφαση στις ευαίσθητες επιδερμίδες

Βάζουν το… φωτοστέφανό τους για να δηλώσουν την αγνότητά τους και κάνουν την περιποίηση του δέρματος… ιερή υπόθεση. Τα φυτικά καλλυντικά της εταιρείας Wholly Natural Skincare από τη Θεσσαλονίκη -που παίζει στο όνομά της με την ολιστική αντιμετώπιση (whole) και το ιερό-αγνό (holly), ολοκληρώνοντας το μικρό λογοπαίγνιο με ένα φωτοστέφανο στο logo- είναι προϊόν της πολυετούς εμπειρίας της χημικού καλλυντικών, Μελίνας Αθανασίου, αλλά και της αγάπης της για κάθε τι φυσικό.

Αν και Αθηναία, ρίζωσε επιχειρηματικά στη Θεσσαλονίκη, όπου ίδρυσε πριν από μία διετία την Wholly, θέλοντας να δημιουργήσει φυτικά προϊόντα με έμφαση στις ευαίσθητες επιδερμίδες. Μάλιστα, τελευταία κυκλοφόρησε στην αγορά ακόμα και φυτικό deodorant τόσο για τις ανάγκες της γυναίκας όσο και του άντρα. Με 9 κωδικούς στην προϊοντική της γκάμα, η οποία προσεχώς θα εμπλουτιστεί περαιτέρω στο κομμάτι του σώματος, η Wholly ενδιαφέρεται να κάνει το επόμενο βήμα στο εξωτερικό, έχοντας βάλει στο μικροσκόπιο αγορές όπως η Αγγλία, η Γερμανία και οι σκανδιναβικές χώρες, όπου τα φυτικά καλλυντικά είναι μεγάλη τάση.

Παράλληλα, η Μελίνα Αθανασίου θέλει να εστιάσει και στις ανάγκες της επιδερμίδας και των πιο μικρών ηλικιών. Σήμερα η εταιρεία βρίσκεται με τα προϊόντα της στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Καλαμάτα, τη Λάρισα και τη Χαλκιδική, ενώ διαθέτει και e-shop.

Διαβάστε περισσότερα στο Voria.gr…

Καλάθι αγορών
Μελίνα Αθανασίου, Δημιουργός της Wholly Skincare

Έχουμε κάτι για σένα…

Επειδή στη Wholly έχουμε πάντα καλά νέα, γράψου στο newsletter μας. Θα ενημερώνεσαι για τα νέα προϊόντα μας και δε θα χάνεις ποτέ τις προσφορές μας.

Και το καλύτερο; Στην επόμενη παραγγελία θα έχεις και έκπτωση 10%. Κάνε την εγγραφή σου τώρα!