Τα ελληνικά προϊόντα που θα πάρεις φέτος μαζί σου στις Κυκλάδες

Cyclades

Όπως ήδη ξέρεις, η βαλίτσα των διακοπών πρέπει να είναι μικρή για να μετακινείται εύκολα. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι θα αφήσεις απ’έξω τα απαραίτητα. Εκτός τα εισιτήρια και την καλή σου διάθεση, εμείς έχουμε να σου προτείνουμε 4 ακόμη πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από τις αποσκευές σου, αν θες να περάσεις ένα ξέγνοιαστο και ήρεμο καλοκαίρι σε κάποιο κυκλαδονήσι.

Δεν γίνεται από τη βαλίτσα των φετινών διακοπών σου να λείπει το αντηλιακό. Ξέρουμε ότι οι επιλογές είναι πολλές, ωστόσο εσύ δεν χρειάζεται να κάτσεις να σπαζοκεφαλιάσεις για να αποφασίσεις ποιο καλύπτει όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Την απάντηση σε αυτό τη δίνουν τα vegan αντηλιακά της Wholly Skincare. Πρόκειται για φυσικές αντηλιακές κρέμες προσώπου που προστατεύουν κάθε τύπο επιδερμίδας. Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα φιλικές ακόμα και προς εσένα που έχεις πιο ευαίσθητη επιδερμίδα και δυσκολεύεσαι να βρεις τη σωστή προστασία από τον ήλιο. Τα αντηλιακά Wholly θα τα βρεις είτε με χρώμα είτε χωρίς, στην πιο πρακτική zero waste συσκευασία και με SPF30.

Διαβάστε περισσότερα στο TFC Magazine…

Shopping Cart
Μελίνα Αθανασίου, Δημιουργός της Wholly Skincare

Έχουμε κάτι για σένα…

Επειδή στη Wholly έχουμε πάντα καλά νέα, γράψου στο newsletter μας. Θα ενημερώνεσαι για τα νέα προϊόντα μας και δε θα χάνεις ποτέ τις προσφορές μας.

Και το καλύτερο; Στην επόμενη παραγγελία θα έχεις και έκπτωση 10%. Κάνε την εγγραφή σου τώρα!