Μελίνα Αθανασίου, Δημιουργός της Wholly natural skincare, χημικός καλλυντικών SCS, MSc

Το δέρμα μας αντανακλά την ποιότητα της καθημερινής φροντίδας που του παρέχουμε. Ένα υγιές δέρμα χρειάζεται ενυδάτωση και θρέψη με αγνά προϊόντα. Απλά, χωρίς συμβιβασμούς.
— Μελίνα Αθανασίου
Χημικός καλλυντικών SCS, MSc και δημιουργός της Wholly natural skincare


Σχετικά με τη Wholly Natural Skincare

Η Wholly natural skincare δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2018 από τη χημικό καλλυντικών Μελίνα Αθανασίου, μετά από χρόνια έρευνας, μελέτης και δοκιμών στον χώρο των φυτικών προϊόντων περιποίησης δέρματος.

Κάθε προϊόν της Wholly natural skincare περιέχει επιλεγμένα έλαια, αποστάγματα φυτών και φρούτων, θρεπτικά βούτυρα και ενεργά συστατικά που έχουν σκοπό να ενυδατώσουν, να θρέψουν σε βάθος και να αναζωογωνήσουν το δέρμα με τον πιο φυσικό τρόπο.

Δέσμευση της Wholly natural skincare είναι ότι μόνο τα καλύτερα συστατικά έχουν χώρο σε μία ασφαλή και ευεργετική σύνθεση. Για το λόγο αυτό δεν περιέχονται συστατικά όπως σιλικόνες, χρωστικές, συνθετικά αρώματα, φθαλικές ενώσεις και parabens.

Οι φόρμουλες της Wholly natural skincare είναι έως 98.9% φυτικές, τα αρώματά τους είναι 100% φυσικά, βασισμένα σε φυσικούς και όχι χημικούς διαλύτες, και είναι δερματολογικά ελεγμένες και πιστοποιημένες ακόμα και σε ευαίσθητα δέρματα.

Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται σε πιστοποιημένο από τον ΕΟΦ εργαστήριο παραγωγής σύμφωνα με τα δειθνή πρότυπα ISO 22716 (Good Manufacturing Practices) των καλλυντικών και ISO 9001 σύστημα διαχείρισης ποιότητας. Παράγονται σε μικρές ποσότητες έτσι ώστε να ελέγχονται καθόλη τη διάρκεια της παραγωγής τους αλλά και να διατηρούν τη φρεσκάδα και τις ιδιότητές τους για περισσότερο καιρό.

Η καθημερινή χρήση των φυτικών καλλυντικών είναι σαν την καθημερινή υγιεινή διατροφή. Χρειάζεται συστηματικότητα και επιμονή για να δεις αποτελέσματα, αλλά εάν υιοθετήσεις αυτόν τον τρόπο περιποίησης, τα αποτελέσματα δεν θα είναι προσωρινά, θα είναι μακροχρόνια.


Η δημιουργός της Wholly Natural Skincare, Μελίνα Αθανασίου

Η Μελίνα Αθανασίου είναι χημικός καλλυντικών και μαμά δύο υπέροχων κοριτσιών. Για χρόνια εργαζόταν σε μεγάλες βιομηχανίες καλλυντικών. Ο ρόλος της ήταν να ελέγχει την ποιότητα των προϊόντων και τη συμμόρφωσή τους με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Η σύνθεση προϊόντων για την περιποίηση του δέρματος ήταν μία καινούρια εμπειρία στον χώρο της επιστήμης καλλυντικών, την οποία λάτρεψε αμέσως. Αποφάσισε λοιπόν, να εμπλουτίσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές της, γράφτηκε σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα διπλώματα της επιστήμης των καλλυντικών και άρχισε να ερευνά, να μελετά και να συνθέτει φόρμουλες.

Πολύ σύντομα η χαρά που ένιωθε όταν μελετούσε και δημιουργούσε τα δικά της προϊόντα έγινε η κινητήρια δύναμη για να αποφασίσει να κάνει την δική της σειρά. Ο στόχος της ήταν να αναπτύξει μία ποιοτική και ασφαλή σειρά περιποίησης δέρματος, χρησιμοποιώντας φυτικά συστατικά που να είναι ήπια για όλους τους τύπους δέρματος – ακόμα και τους πιο ευαίσθητους.

Έτσι δημιουργήθηκε η wholly natural skincare!

Melina Athanasiou's SCS Diploma

Eγγραφείτε στο Newsletter μας

* Kερδίστε έκπτωση 10% στην αμέσως επόμενη αγορά σας.

Κάντε κλικ εδώ